Normative Aspect of Public Administration Ethics - Mitaľ, Ondrej
Význam etických noriem pre zamestnancov v podmienkach slovenských miest. Analýza vybranej skupiny etických noriem pre zamestnancov, hľadanie odporúčaní v kontexte súčasných nezrovnalostí. Potenciál kvalitatívneho zlepšenia normatívneho aspektu etiky verejnej správy.