Obstarávanie nehnuteľností a zdaňovanie príjmov z predaja - Jarinkovičová, Valéria
Pojmy nehnuteľnosť, stavba, byt a pod. Nehnuteľnosť nepodnikajúcej fyzickej osoby. Obstaranie nehnuteľnosti a moment nadobudnutia vlastníctva. Mladomanželský úver - štátny príspevok pre mladomanželov. Podpory zo štátneho fondu rozvoja bývania. Príjmy z predaja nehnuteľnosti nepodnikajúcej FO. Zdanenie príjmu z predaja nehnuteľnosti. Nehnuteľnosti používané v súvislosti s podnikaním - účtovné a daňové hľadisko.