Daňové exekučné konanie: vybrané právne otázky - Kočiš, Michal
Priebeh daňového exekučného konania. Daňová exekučná výzva. Daňový exekučný príkaz. Spôsoby vykonávania daňovej exekúcie. Zákaz navrátenia do pôvodného stavu. Súbeh daňového exekučného konania a iných druhov právneho procesu. Daňové exekučné konanie a bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Náklady daňovej exekúcie a daňový exekučný účet.