Smernica o poskytovaní príspevkov na rekreáciu zamestnancov - Kočiš, Juraj
Vzor internej smernice, ktorá upravuje práva a povinnosti zamestnávateľa a jeho zamestnancov pri poskytovaní príspevku na rekreáciu zamestnancov zo strany zamestnávateľa. Smernica predstavuje záväzný interný predpis zamestnávateľa v oblasti pracovnopávnych vzťahov.