Features of Venture Capital Funded Enterprises: Evidence from Slovakia - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Prieskumná štúdia o mikropodnikoch, malých a stredných podnikoch (MSP), financovaných rizikovým kapitálom v podmienkach Slovenskej republiky. Stanovenie a overenie dvoch vedeckých hypotéz. Potvrdil sa predpoklad, že mikropodniky a malé podniky sú viac orientované na rizikový kapitál, ako stredné podniky. V oblasti technológií sa daný kapitál sústreďuje na jej nízku alebo strednú úroveň.