Use of Statistical Methods as an Educational Tool in the Financial Management of Enterprises in the Implementation of International Financial Reporting Standards - Lukáč, Jozef, 1991-
Klastrová analýza, ako možnosť jej využitia pre účtovné údaje s cieľom zlepšiť rozhodovanie manažmentu v záležitostiach finančného riadenia. Klastrová analýza v malých a stredných podnikoch.