Moderné navigačné technológie a ich aplikácia v cestovnom ruchu - Červenka, Peter, 1976-
iBeacony a ich využitie v cestovnom ruchu. Technológia iBeacon. iBeacon ako zariadenie, ktoré slúži hlavne na navigáciu, či už v indoor alebo outdoor prostredí, ale aj na iné vedľajšie zaujímavé a interaktívne využitia v cestovnom ruchu. iBeacon umožňuje rozvoj cestovného ruchu a umožňuje spoznávanie krajiny a zážitky posunúť na úplne inú úroveň. Návrh aplikácie v internom prostredí výstavných priestorov múzea moderného umenia Danubiana na základe analýzy technológie iBeacon a jej využitia v praxi.