<The> Economic Impact of Consumer Purchases in Fast Fashion Stores - Knošková, Ľubica, 1965-
V posledných rokoch sa móda stala novým trendom. Rýchla móda zmenila spôsob ako sú spotrebitelia oblečení a premýšlajú o móde. Oblečenie sa stalo lacnejším a nakupovanie sa stalo formou zábavy. Identifikácia ekonomického dopadu nákupov spotrebiteľov v rýchlych módnych obchodoch.