IFAC`s New International Code of Ethics for Accountants and its Contribution to Strengthening Ethical Principles in Practice - Bagiová, Alexandra, 1994-
Princíp nezávislosti audítora v podmienkach Slovenskej republiky legislatívne zakotvený v zákone o štatutárnom audite. Kódex IFAC (International Federation of Accountants) platný od 15. júna 2019. Komparatívna analýza dvoch kódexov (z roku 2016 a 2019) a kľúčové zmeny - štrukturálne, obsahové a formálne.