Jadro a periféria Európskej únie - aspekty skúmania - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Analýza výskumných aspektov jadra a periférie v EÚ v kontexte súčasného vnímania integrácie alebo dezintegrácie. Vývoj vzťahov jadra a periférie v rámci EÚ.