Prieskum finančnej gramotnosti v Slovenskej republike - Novák, Marcel, 1979-
Posúdenie finančnej gramotnosti vo vybranej vzorke populácie v SR. Dôležitosť postavenia Národnej banky SR pri ochrane spotrebiteľa. Zdôraznenie problematiky finančnej gramotnosti.