Factors Affecting the Form and Content of Audit Documentation, Audit Documentation and its Software Representation in Particular Audit Company - Baloghová, Nikoleta, 1991-
Audítorská dokumentácia o priebehu štatutárneho auditu sa musí viesť podľa medzinárodných audítorských štandardov. Súčasťou dokumentácie sú zmluva o audite, správa audítora, plán a program štatutárneho auditu, individuálna alebo konsolidovaná účtovná závierka, výročná alebo konsolidovaná výročná správa. Testovanie položiek v účtovnej závierke ako podklad pre audítorskú dokumentáciu.