Soft Power and Cultural Diplomacy of Slovak Republic - Goda, Natália, 1995-
Analýza súčasného pôsobenia slovenskej kultúrnej diplomacie a jej prepojenia so slovenskými inštitúciami. Konkrétne nástroje, prostriedky a programy šírené v oblasti umenia v zahraničí. Teoretická úroveň mäkkej sily. Výkonnosť a riadenie kultúrnej diplomacie.