Zmluva o združení a návrh novely Občianskeho zákonníka - Jakubáč, Róbert
Formulácia viacerých výhrad a pripomienok k právnej úprave navrhnutej v § 1470 a 1482 novely Občianskeho zákonníka "zmluvy o združení" s cieľom upriamiť pozornosť na daný právny inštitút. Riešenia zvolené v niektorých zahraničných právnych úpravách. Argumenty v prospech nahradenia názvu na "spoločenskú zmluvu".