<The> Economic Impact of the Growth of Health Expenditure on Households in Slovakia - Nováková, Michaela, 1977-
Analýza výdavkov domácností z hľadiska štruktúry, ekonomického stavu a počtu nezaopatrených detí. Starnutie populácie Slovenska, očakávaný vývoj v tejto oblasti, dopad na zdravotníctvo a finančná záťaž na staršiu generáciu. Skúmanie, či v budúcnosti bude zdravie označované ako "luxusný tovar".