Development of Wages in the Slovak Republic - National and Regional View - Rievajová, Eva
Hodnotenie vývoja miezd v Slovenskej republike. Predmetom skúmania je priemerná hrubá mesačná mzda v národnom hospodárstve, minimálna mzda a mzdové rozdiely v regiónoch v období rokov 2008-2018.