Financial Statements as a Basis for Enterprise Value - Kareš, Ladislav
Stanovenie hodnoty podniku a možnosti jej zobrazenia pomocou údajov, ktoré poskytuje účtovná závierka. Modely výpočtu hodnoty podniku. Najpoužívanejšia metóda - metóda výpočtu hodnoty podniku formou diskontovaného voľného cash flow. Systémový prístup k meraniu výkonnosti podniku. Synergický efekt metód Six Sigma, Balanced Scorecard a EFQM.