Structure of Expenditures on Research and Development in the Slovak Republic - Darmo, Ľubomír, 1984-
Prieskum štruktúry výdavkov na výskum a vývoj v Slovenskej republike z rôznych perspektív a zváženie ich vývoja počas hospodárskeho cyklu. Zdroje financovania a aktivity v rámci vývoja a výskumu v rokoch 2002-2017.