The Convergence Process of Slovakia as Member Country of the EU and the Eurozone - Lisý, Ján
Nominálne konvergenčné kritériá ako predpoklad pre vstup do eurozóny. Reálna konvergencia slovenskej ekonomiky. Stagnácia procesu konvergencie po roku 2014 a odhalenie príčin. Predpoklady pre ďalšie úspešné pokračovanie reálnej konvergencie slovenskej ekonomiky k priemeru EÚ. Hrubý národný dôchodok ako objektívny a komplexný ukazovateľ.