Hospodársky a sociálny vývoj v Paraguaji koncom 20. a začiatkom 21 storočia - Bakytová, Jana
Historicko-politický a sociálno-ekonomický vývoj a perspektívy Paraguaja. Vzťahy Paraguaja a Európskej únie.