Determination of Statutory Audit Duration - Krišková, Petra, 1981-
Usmernenie č. 15/Etika/2018 - Doba trvania zákazky štatutárneho auditu. Tri možné prístupy pri stanovovaní doby trvania štatutárneho auditu účtovnej závierky. Prístup na základe veľkosti účtovnej jednotky. Prístup podľa náročnosti zákazky na audit. Stanovenie doby trvania auditu podľa štandardov ISA.