Správa o hospodárení školy a školského zariadenia - Konečná Veverková, Ingrid
Povinnosť škôl a školských zariadení vypracovať správu o hospodárení školy a školského zariadenia za predchádzajúci kalendárny rok a predložiť ju svojmu zriaďovateľovi. Obsah a forma správy a o hospodárení. Súhrnná správa.