Apopeira dikaiologeses tes skeptikes ermeneias tou Platonikou stochasmou - Kalaš, Andrej
Nový prístup pre čítanie Platónových dialógov. Zameranie sa na pasáže so skeptickými momentami, v "Meno" a "Republic". Spoločnými črtami daných dialógov je častý výskyt doxastických prejavov, používaných Sokratom a skeptické obavy, ktoré predchádzajú epistemicky silným vyjadreniam. Arkesilaos a jeho stručný pohľad možných variácií filozofie.