Accounting Choices` Implications on Audit Obligation - Srnišová, Petra, 1981-
Povinnosť účtovných jednotiek, ktoré spĺňajú podmienky stanovené zákonom č. 432/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov, mať účtovnú závierku overenú audítorom. Povinnosť účtovnej jednotky vyhotoviť výročnú správu. Rozhodujúce kritériá pri overení účtovnej závierky audítorom.