Contributions, Allowances and Subscriptions into Capital Trading Company`s Equity - Šlosárová, Anna
Charakteristika kapitálovej obchodnej spoločnosti. Vysvetlenie podstaty širšieho významu pojmu vklad do imania kapitálovej obchodnej spoločnosti so zameraním sa na rôzne formy vkladu - vklad do základného imania, príplatok do rezervného fondu, píspevok do kapitálového fondu, emisné ážio.