Financial Reporting on Cash-Generating Assets in the Public Sector - Kicová, Marianna
Finančné vykazovanie informácií o aktívach určených na hotovostné peňažné prostriedky, ako jeden zo špecifických problémov subjektov verejného sektora. Požiadavky na postupy, ktoré uplatňuje subjekt verejného sektora na určenie, či je majetok generujúci hotovosť špecifikovaný v Medzinárodnom účtovnom štandarde pre verejný sektor (IPSAS 26). Prehľad poznatkov o znížení hodnoty aktív generujúcich hotovosť s dôrazom na dôležitosť finančného výkazníctva.