Zmeny v zákone o dani z pridanej hodnoty od januára 2020 - nadobudnutie transpozície smernice 2018/1910 - Válek, Juraj, 1981-
Nový zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o dani z pridanej hodnoty č. 222/2004 Z.z. nadobudne platnosť 1. januára 2020. Prebratie znení zo smernice 2018/1910 do zákona o DPH.