Application of Electronic Learning Tools for Training of Specialists in the Field of Information Technologies for Enterprises of Mineral Resources Sector - Katuntsov, Evgeny V.
Poukázanie na výhody používania moderných elektronických učebných nástrojov pri odbornej príprave špecialistov v oblasti nerastných surovín. Náčrt základných princípov organizovania odbornej prípravy s využitím týchto nástrojov.