Ostatné zmeny v zákone o dani z pridanej hodnoty od januára 2020 - Válek, Juraj, 1981-
Nadobudnutie účinnosti ustanovenia par. 48c zákona o dani z pridanej hodnoty. Novelizáciou zákona sa upravuje právna úprava týkajúca sa oslobodenia od dane dopĺňa o podrobné pravidlá, ktoré stanovujú povinnosti zdaniteľných osôb uskutočňujúcich dodávky predmetných tovarov a upravujú vznik danovej povinnosti.