Environmental Pollution and Sustainability or the Impact of the Environmentally Conscious Measures of International Cosmetic Companies on Purchasing Organic Cosmetics - Amberg, Nora
Globálne environmentálne problémy, úsilie medzinárodných kozmetických spoločností o ochranu životného prostredia a ich vplyv na preferenciu, výber a nákup environmentálne vhodnej kozmetiky. Snahy, ktoré sa čoraz viac presúvajú do povedomia o zdraví a životnom prostredí, pokiaľ ide o správanie spoločností a spotrebiteľov.