Kontrola zverejňovania súhrnných správ podľa zákona o verejnom obstarávaní - Konečná Veverková, Ingrid
Právna úprava zákaziek s nízkou hodnotou - rok 2018. Hlavná úloha kontrolóra v rámci kontroly daných zákaziek. Zmena právnej úpravy zákaziek s nízkou hodnotou v roku 2019. Rozšírenie oprávnení pre verejného obstarávateľa. Kontrola zákaziek s nízkou hodnotou a zmlúv so zmluvnými cenami vyššími ako 1000 eur- rok 2019. Zistené nedostatky.