Emise automobilů EU 2030 - Souček, Jiří
Prechod na elektromobily - kritika, ale zároveň aj veľká výzva. Elektrizácia dopravy ako rozsiahly, globálny a náročný proces, ktorý je nevyhnutný pre zníženie negatívnych dopadov z emisií skleníkových plynov na klimatické zmeny. Elektromobily a rozvoj nových odborov. Ambiciózne scenáre rozvoja elketromobility v Českej republike. Určujúce súvislosti - batérie, spotreba energie a zníženie emisií. Vplyv rozvoja elektromobility na významné zmeny v autopriemysle.