Záujem o pobyty na Slovensku stúpa
Hlavným cieľom zavedenia rekreačných poukazov je podpora domáceho cestovného ruchu prostredníctvom finančného príspevku od zamestnávateľa. Cestovné kancelárie potvrdzujú nárast domácej klientely.