Elektronické obstarávanie dnes
Elektronické obstarávanie ako vhodné riešenie moderného digitálneho obchodu a elektronického nakupovania. K hlavným trendom patria prispôsobovanie sa zmene nákupného správania, digitalizácia a automatizácia a dôraz na spoločenskú zodpovednosť nákupného procesu.