GDPR po roku mnohí ingorujú, medzi nimi aj štát
Ani rok po zavedení nariadenia GDPR nie sú v mnohých prípadoch údaje lepšie chránené. Firmy nevedenia analyzovať riziká ani posúdiť efektívnosť opatrení. V roku 2019 si ani nevyčlenili peniaze na implementáciu nariadenia. Odborník vidí problém v tom, že doteraz padlo veľmi málo pokút.