Digitálna továreň Priemyslu 4.0 - Mravčák, Peter
Zmeny, ktoré priniesla štvrtá priemyselná revolúcia (automatizácia, integrácia a optimalizácia výrobných procesov, zapojenie zákazníka do samotného procesu, personalizované konfigurácie, inovačné platformy).