<The> V4 Countries Beer Market Development - Richter, Martin
Vzťah medzi výrobou piva v jednotlivých krajinách Vyšehradskej štvorky. Pozorovanie vzťahu medzi výrobou piva ako závislých premenných a nezávislých premenných, spotreby piva, jačmeňa a chmeľu, dovážaného a vyvážaného množstva. Okrem spotreby piva v Českej republike je výrazná premenná vo vzťahu k výrobe piva, čo môže naznačovať exportnú orientáciu českých pivovarov.