Are Social Economy Organizations a Viable Alternative on the Labour Market for Students from Non-economic Fields of Study? Research Results - Reichel, Janusz
Sektor sociálneho podnikania ako jeden z podceňovaných sektorov pre pracovné uplatnenie. Analýza možností kariérneho postupu študentov z neekonomických študijných odborov. Uskutočnený výskum medzi študentmi neekonomických odborov na univerzite v Lodži v Poľsku. Hľadanie odpovede na otázku, či sa s organizáciami sociálnej ekonomiky zaobchádza ako s potenciálnym pracoviskom.