Manažér na dobu určitú
Trend dočasného najímania externých zamestnancov na manažérske a odborné pozície (tzv. interim manažérstvo). Ich hlavné pridané hodnoty pre korporácie. Kedy je najvýhodnejšie využiť ich služby. Vlastnosti interim manažéra.