Digitalizácia - nový motor pre slovenskú ekonomiku
Slovensko potrebuje nový motor ekonomického rastu. Mohla by ním byť práve digitalizácia. Vývoj digitálnej ekonomiky. Automatizácia ako vyššia pridaná hodnota v produkcii. Spôsob, ako uspieť v digitálnej budúcnosti. Ciele transformácie.