Employee as a Subject of Sustainable Management - Zadros, Katarzyna
Vnímanie zamestnancov v moderných spoločnostiach ako mimoriadne hodnotné aktívum. Zvyšujúci sa význam so vstupom spoločnosti na cestu trvalo udržateľného rozvoja. Nová rola zamestnancov ako prvok ľudského alebo intelektuálneho kapitálu organizácie; stávajú sa zainteresovanou stranou. Koncepcia trvalo udržateľného rozvoja a jej ovplyvňovanie zmien v riadení ľudských zdrojov, miera viditeľnosti týchto zmien.