Improving the Quality of Technology - Kultan, Jaroslav, 1960-
Základné vedomosti o systéme manažérstva kvality, rôznych prefektúrach a právnych nástrojoch normy ISO 9000 a integrovaného manažérstva kvality / TQM /. Možnosti aplikácie procesov systému manažérstva kvality podľa normy STN EN ISO 9001 v organizácii, s požadovaným nástrojom kvality na zlepšenie kvality ponúkaných výrobkov. Možnosť vytvorenia aplikačného softvéru určeného na zlepšenie kvality vzdelávania. Základné metódy, nástroje na zlepšenie kvality vzdelávania pomocou informačných technológií.