Komunikácia v riadení ľudských zdrojov - Szarková, Miroslava, 1951-
Dôležité miesto komunikácie v riadení ľudských zdrojov. Dopady komunikácie na motiváciu, výkon a ašpirácie zamestnanca. Význam komunikácie v riadení ľudských zdrojov pre celú organizáciu. Závislosť komunikácie od kvality profesionálnyh komunikačných zručností personálneho manažéra. Komunikačné zručnosti personálneho manažéra. Priebeh komunikácie a používanie komunikačných zručností v riadení ľudských zdrojov.