Osobennosti formirovanija bjudžetov na različnych urovnjach ierarchii v stranach JeS: opyt Slovakii - Dubrovina, Nadiya, 1972-
Analýza špecifík štátneho rozpočtu v Slovenskej republike na regionálnej a lokálnej úrovni. Analýza daňových príjmov a transferov na úrovni samospráv a VÚC.