Záťaž teplom a záťaž chladom pri práci - zmeny účinné od 1. augusta 2019 - Ondrejková, Ľudmila
Povinnosti zamestnávateľov pri záťaži teplom pri práci. Rozsah optimálnych a prípustných hodnôt faktorov tepelno-vlhkostnej mikroklímy vnútorného pracovného prostredia pre teplé a pre chladné obdobie. Povinnosti zamestnávateľov pri záťaži chladom pri práci. Prípustná operatívna teplota vnútorného pracovného prostredia pre teplé obdobie a chladné obdobie. Legislatívne zmeny vo vyhláške MZ SR č. 227/2019 Z. z.