Aktuálne problémy finančnej pozície slovenských domácností - Beličková, Kornélia, 1966-
Financie obyvateľstva versus financie domácností SR. Vybrané odborné názory na finančnú pozíciu slovenských domácností. Splácanie úverov v slovenských domácnostiach – tlak na domáce rozpočty. Finančná gramotnosť podľa Baláža. Vybrané ukazovatele slovenskej ekonomiky. Zisťovanie o príjmoch a chudobe EU SILC.