Hodnotenie environmentálnych vlastností sedimentov vybraných vodných nádrží - Hucko, Pavel
Legislatívna úprava sledovania kvality sedimentov vo vodách. Hodnotenie environmentálnych vlastností dnových sedimentov z troch vybraných vodných nádrží: vodná nádrž Hričov, Lozorno a Polomanská Maša. Hodnotenie kvality sedimentov podľa Metodického pokynu Ministerstva životného prostredia SR č. 549/98-2.