Analýza súčasného stavu odkalanizovania mesta Nový Sad - Marko, Ivana
Čistenie odpadových vôd v Srbsku. Charakteristika územia - Nový Sad. História výstavby stokovej siete. Súčasný stav odkalanizovania mesta Nový Sad a prímestských osád.