Lídr myslí jinak - Hančil, Tomáš
Rozhovor s Jennifer G. Berger, jednou z najznámejších tvárí aplikovanej vývojovej psychológie. Jej knihy sa stali hitom v oblasti tzv. vertikálneho rozvoja leadershipu a komplexného myslenia. Jej prístup ukazuje, že rozvoj leadershipu nestojí na modeloch a metódach, ale musí byť zakotvený v osobnom rozvoji lídra.