Absolventi stredných škôl na trhu práce - Orbánová, Darina
Príprava absolventov stredných škôl na trh práce. Analýza nezamestnanosti absolventov stredných škôl. Študijné odbory s najvyšším počtom nezamestnaných absolventov.